Какво е афилиейт програма и как работи?
Партньорските програми (наричани Reseller, Associate или Affiliate Programs) са отлично средство за генериране на доход от Вашия уебсайт. Особено когато не разполагате със собствени стоки и услуги, които да продавате, можете да получавате комисионна при продажба на чужди стоки и услуги. Всеки сайт в мрежата, независимо от тематиката и посещаемостта и независимо дали продава собствени продукти или не, може да се включи в някаква афилиейт програма, тъй като съществуват програми за всяка категория сайтове.

Affiliate програмите представляват форма на сътрудничество между сайта-собственик(Ние) на продаваните стоки/услуги и сайта-партньор (Вие)-(наричан affiliate или reseller). Включването в дадена афилиейт програма обикновено става за няколко минути. Необходимо е в съответния формуляр да се попълнят някои данни – уеб адрес на сайта-партньор, име, адрес и имейл на собственика му, предпочитан начин на заплащане и пр. Сайтът-собственик предоставя код с връзките, банерите или формулярите, който се разполага на страниците на сайта-партньор. След това сайтът-собственик започва да изплаща на сайта-партньор определен процент комисионна за всяка реализирана продажба на стока или услуга, при условие, че клиентът е влязъл в магазина кликайки върху връзките или банерите в сайта-партньор. Cookie-based (базирана на бисквитки) система следи откъде идват посетителите-купувачи в сайта-собственик. Обикновено се предоставя и административен панел, през който собственикът на сайта-партньор може да се информира за генерирания доход или бива уведомяван по имейл за всяка реализирана продажба през сайта му.

Нашият сайт предлага и реферална програма (Multi Level Marketing програма), т.е. ако някой сайт се запише в партньорската програма, идвайки от Вашата страница, той става ваш реферал и вие ще получавате процент от дохода, генериран от този реферал.

За повече информация моля свържете се с нас на посочените форми за контакт от онлайн магазина!